PÁCIENS TÖRTÉNETEK

Az alábbiakban NightLase kezelésen átesett páciensek történeteiből szemezgetünk, minden esetben forrás feltüntetése mellett.

51 éves páciens blogja

2019.04.06.| 51 éves páciens blogja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nem horkolok, de 20 év kimerültséget követően kiderült, hogy alvási apnoéban szenvedek. Nem tudtam maszkkal a fejemen aludni, ezért most a NightLase kezeléssel próbálkozom.

A lézerkezelés elmulasztotta a horkolásunkat

2019.04.06.| A lézerkezelés elmulasztotta a horkolásunkat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

CBS - NEW YORK: Az új eljárás megszünteti a horkolást és az éjjeli álmatlanságot, ráadásul mellékhatásokkal sem jár. A beavatkozás akár a fogászaton* – vagy bármilyen klinikán – elvégezhető.

100%-os elégedettség

2019.04.06.| 100%-os elégedettség bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mi voltunk az első fogászati rendelés az USA-ban, akiket betanítottak a NightLase használatára. Dr. Harvey Shiffman ma a NightLase egyik vezető szakértője, aki világszerte több száz fogorvosnak tanította meg az eszköz használatát.

Ez abszolút siker!

2019.04.06.| Ez abszolút siker! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nálam is elvégezték a NightLase kezelést, majd ezt követően egy utánkövetési vizsgálatot is, amelyből kiderült, hogy az O2 statisztikáim jóval magasabbak, mint korábban.  

Csak azt tudom mondani, hogy hű!

2019.04.06.| Csak azt tudom mondani, hogy hű! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Néhány éve súlyos obstruktív alvási apnoét diagnosztizáltak nálam, és bár napközben semmilyen panaszom nem volt, a feleségem egy ideje panaszkodott, hogy erősen horkolok, és néha légzéskimaradásaim vannak. Egy iPad-del rögzítettem a horkolást és amit visszahallgattam, igen ijesztő volt: ezt az orvosom is meghallgatta, majd egy alvásvizsgálatot javasolt a számomra. Alvási apnoéval diagnosztizáltak és pozitív légúti nyomásterápiát (CPAP) írtak fel a számomra.