SnoreLab horkolás felmérés2019-04-09T09:44:09+01:00

HORKOLÁS VIZSGÁLAT SNORELAB ALKALMAZÁSSAL

Okostelefonokra (Iphone és Android) érhető el a SnoreLab alkalmazás, mely alkalmas a horkolás otthoni körülmények közötti részletes vizsgálatára. Használata egyszerű: az okostelefonunkra telepítést követően elindítjuk az alkalmazást, és néhány egyszerű beállítás elvégzése után a telefont éjszakára a párnánk közlébe, pl. az éjjeliszekrényre helyezzük. A program rögzíti horkolásunk hangjait és ki is elemzi azt, melynek végén kapunk egy horkolási pontszámot („Snore Score”), amely statisztikailag egyrészt összevethető a több ezer SnoreLab felhasználó által rögzített felvételekkel, másrészt objektív referenciaként is szolgál pl. a NightLase kezelés eredményességének felméréséhez. Fontos, hogy a telefont minden esetben a fejünk közelébe, mindig ugyanoda helyezzük, mert a készülék által rögzített hangerőtől is függ a pontszámunk.
  • A SnoreLab a horkolás intenzitását és időtartamát méri, melyből horkolási pontszámot számol.

  • A teljes éjszakai hangfelvétel az Ön rendelkezésére áll, amelyet visszahallgatva meggyőződhet horkolásáról, és az esetleges légzéskimaradások is azonosíthatók.

  • Egyszerűen indítása el az alkalmazást, és helyezze a telefont az ágya mellé. Nincs szükség kalibrálásra. A SnoreLab eddig több mint 20 millió éjszakai alvást figyelt!

  • A SnoreLab alkalmazás statisztikái segítségével ellenőrizheti is, hogy a NightLase® kezelés hogyan hat az Ön horkolására.
  • Vizsgálja meg, hogyan hatnak a különböző faktorok, mint pl. alkohol, nátha, kimerültség, késő esti evés stb. a horkolására, mert ezek kerülésével további horkoláscsökkenést érhet el!

  • A SnoreLab alkalmazást világszerte orvosok ajánlják a horkolás objektív felmérésére, mert növelik az orvosi konzultációk hatékonyságát és így a kezelésekek sikerességét.

Bár a SnoreLab alkalmazás ingyenesen telepíthető, a vizsgálathoz mindenképpen javasoljuk az alkalmazáson belül egyszeri díjfizetéssel elérhető professzionális verzió használatát!

Ha Ön még az orvosi konzultáció előtt, a honlapunkat olvasva dönt a SnoreLab alkalmazás használata mellett, és már az eredmények birtokában szeretne jönni állapotfelmérésre, kérjük, hogy legalább egy héten át monitorozza a horkolását, és a monitorozásra használt telefont vagy tabletet feltétlenül hozza magával a konzultációra!

A SnoreLab alkalmazás letöltése

A SnoreLab alkalmazás letöltése a Google Play áruházból
A SnoreLab alkalmazás letöltése az App Storeból

„Az eddigi leghasznosabb app számomra. A versenytársai jóval kevesebbet adnak mint ez. Egyben az egyetlen olyan szoftver amiért hajlandó voltam pénzt kiadni! Ajánlom mindenkinek!”

Gorzás Attila
Csak ajánlani tudom, megéri az árát!
Szabó Roland
Félelmetes visszahallgatni az éjszakai fuldoklásomat…
Farkas Tamás
Remek adatokat rögzít. Jó grafikonok és tiszta hangok.
Szilágyi Ferenc

A lézeres NightLase kezeléseket végzi: Dr Szűcs Enikő

Dr Szűcs Enikő orr-fül-gégész főorvos, lézergyógyászat specialista.

KLINIKAI VIZSGÁLATOK

Természetes igény, hogy egy viszonylag új gyógyászati eljárás hatékonyságáról szeretnénk meggyőződni, mielőtt alávetjük magunkat a kezelésnek. Ilyen hiteles forrásnak számítanak a klinikai vizsgálatok, melyek során részletesen dokumentált kezelések eredményességét mérik általánosan elfogadott módszertan szerint. Az alábbiakban a NightLase kezeléshez kapcsolódó klinikai vizsgálatokból osztunk meg néhányat, melyek kivonatát magyar fordításban is közöljük a forrás feltüntetése mellett.

Er:YAG lézerkezelés egyszerű (obstruktív apnoé/hipopnoé szindróma nélküli) horkolás esetén

A horkolás a lágy szövetek rezgése miatt alakul ki, amit a felső légutak alvás közben történő részleges elzáródása okoz. Tanulmányunkban a nem-sebészeti Er:YAG lézer horkoló páciensekben történő alkalmazásának hatásosságát és lehetséges mellékhatásait vizsgáltuk.

Erbium:YAG (2940 nm) horkolásgátló lézerkezelés: 40 páciensen végzett prospektív tanulmány

A horkolást a felső légutak alvás közben történő részleges elzáródása okozza, amelynek következtében rezgések jönnek létre a garat egyes részeiben (rhino-oro-hypopharynx) és ritkábban a gége szöveteiben. Ebben a tanulmányban az erbium:YAG (2940 nm) lézer kiegészítő használatának hatékonyságát mértük fel a horkolással összefüggő krónikus alvászavarok kezelésében.

Go to Top